GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
20 Nisan 2017 Perşembe 11:09

Cem Yılmaz'dan 20.yıl sürprizi

Komedyen Cem Yılmaz, ilk uzun metrajlı filmi Her Şey Çok Güzel Olacak'ın 20. yılı şerefine özel bir sürpriz hazırladığını sosyal medyadan duyurdu.

Cem Yılmaz, 1998 yılında çekilen Her Şey Çok Güzel Olacak filminin 20. yılı için 40 dakikalık özel bir film düşündüğünü Twitter'dan takipçileriyle paylaştı.

Cem Yılmaz Twitter'dan şu mesajı yayınladı: "Önümüzdeki yıl,HŞÇGO filmimizin 20.yılı ! 20.yıl şerefine bi 40 dk lık orta metraj özel bi film düşünüyorum ! Yakışır ;)"

Cem Yılmaz, Mazhar Alanson ve Ceyda Düvenci ile birlikte rol aldığı filmin senaryosunda da katkıda bulunmuştu.

Ömer Vargı'nın yönettiği Her Şey Çok Güzel Olacak filmi aynı zamanda Cem Yılmaz'ın ilk sinema deneyimiydi.

Altan ve Nuri kardeşlerin hikayesini konu alan filmde, Altan karakterini Cem Yılmaz, Nuri karakterini ise Mazhar Alanson canlandırmıştı.

Filmin kısaca konusu ise şöyleydi: Filmin başrol oyuncusu ve aynı zamanda trajikomik hadiselerin baş kahramanı Altan (Cem Yılmaz) bir kavga sırasında yıllardır görmediği ağabeyi Nuri (Mazhar Alanson) ile karşılaşır.

Altan daha sonra Nuri'nin ecza deposunu yıllardır açmaya planladığı barı için kaynak olarak görür. Altan sinsi hesaplarıyla Nuri'ye yaklaşır. Fakat kader Altan ve Nuri'nin başını hep tehlikeli maceralara sürer.

43 yaşındaki Yılmaz ayrıca 2018 Ocak ayında vizyona girecek olan ArifV216'nın cast çalışmalarını tamamladı. Çekimler ise mayıs ayında başlayacak.