GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
19 Mayıs 2021 Çarşamba 10:35

Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e aşk mesajı

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan oyuncu Ebru Şahin ile milli basketbolcu Cedi Osman'ın aşkı tam gaz devam ediyor. Çiftten Cedi Osman, Ebru Şahin'in 27'nci yaş günü için duygusal bir mesaj yayınladı.

NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman, sevgilisi Ebru Şahin'in yeni yaşını sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle kutladı. Paylaşımına romantik bir not düşen Cedi, adeta aşkını haykırdı. 

Ünlü basketbolcu, oyuncu sevgilisinin 27'nci yaşını, "Ben şu anda ne yazarsam yazayım yetmeyecek. Çünkü seni anlatamam, kelimeler yetmez ama şunu söyleyebilirim; sen hep gül olur mu? İyi ki doğdun güzel suratlım. Seni Seviyorum" sözleriyle kutladı.

TATİL JESTİ 

Cedi Osman geçtiğimiz haftalarda da sevgilisine yaptığı tatil jestiyle gündeme gelmişti. Ünlü basketbolcunun Çeşme'de havuzlu ve 4 odalı bir villayı sezonluk tuttuğu ve 350 bin TL ödediği iddia edilmişti. Öte yandan Şahin de, nisan ayında 26 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden kutlamış ve yayınladığı kareye "Sen yanımdayken her şey kolay. İyi ki doğdun güneş ışığım" notunu düşmüştü. Cedi Osman da Ebru Şahin'in jestine kayıtsız kalmadı. Ünlü basketbolcu, sevgilisine 'Sen benim başıma gelen en güzel şeysin! Mutluluk sebebimsin. Seni çok seviyorum' diye yanıt vermişti.