GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
25 Eylül 2021 Cumartesi 09:17

Caz severler İzmir'de buluşuyor

28. İzmir Avrupa Caz Festivali, Avrupa vokal cazının en önemli isimlerinden Pierre de Trégomain ile devam ediyor. Muhteşem sesi ve benzersiz söyleme tekniği ile Jazz Magazin’in “en önemli erkek şarkıcılar” arasında gösterdiği Pierre de Trégomain ve Dörtlüsü üst üste iki gece caz severlerle buluşacak.

Institut français Türkiye – İzmir işbirliği ile düzenlenen ilk konser 27 Eylül 2021 Pazartesi günü AASSM Açık Alanda, ikinci konser ise 28 Eylül 2021 de Institut français İzmir Bahçesinde saat 21.00 de yapılacak.

2006’dan bu yana birlikte çalan Arnaud Gransac (piyano), Benoist Raffin (davul), Blaise Chevallier ( kontrbas) ve Pierre de Trégomain ( vokal), daha ilk albümleriyle Avrupa vokal cazının yenilenme döneminde merkezi bir figür haline gelmeyi başardı. Pierre de Trégomain Quartet, ikinci albümü “ Shelter” ile caz müziğinin pop, klasik müzik veya Fransız şansonları gibi çeşitli etkilerin buluşma noktası olarak yer aldığı evrensel bir dil arayışını sürdürdü. Dörtlü, Fransızca ve İngilizce bestelerden oluşan üstün bir repertuarla 28. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde olacak.

Pierre de Trégomain Quartet’in biletlerini Biletix üzerinden ve AASSM Ana Gişeden almak mümkün.