GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Kasım 2021 Çarşamba 09:55

Canlı yayında 'provokasyon' gerginliği: 'Çıray programa katılınca...'

İYİ Parti İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray ile Türk Medya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel’in CNN Türk ekranlarında birbirine girmesi olay oldu. Çıray’ın program sırasında canlı yayına bağlanmasından sonra “sizinle uğraşamam” sözleri gerginliği arttırdı. Yiğitel, “Sen kimsin ki benimle böyle konuşuyorsun. Çocuk muyum? Haddini bil, özür dile” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ - CNN Türk ekranlarında Başak Şengül’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen Akıl Çemberi Programı’nda İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Aytun Çıray ile Türk Medya Ankara Temsilcisi Gazeteci Melik Yiğitel birbirine girdi.

Tartışma, birkaç gün önce İYİ Parti’nin Denizli mitinginin fotoğrafının Çıray tarafından paylaşılması konusunun konuşulması nedeniyle başladı. Konuklar, Çıray’ın, “Bu daha bir; daha neler olacak neler. Bir provokasyon daha rica etsek! Teşekkürler Denizli” sözlerini yorumluyordu. Kendisine cevap hakkı doğduğunu belirten Milletvekili Çıray canlı yayına bağlanarak programa katıldı. Çıray bir önceki yayınlarda söz konusu sözleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyareti sonrasında Akşener için “bakın daha neler olacak neler” sözlerine gönderme yaptığını açıklamıştı. Çıray, burada da aynı durumu izah etmeye çalışırken konuklarla arasında tartışma çıktı.

İşte o anlar: