GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
30 Aralık 2017 Cumartesi 13:41

Büyükşehir'in yol hamlesi devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Aydın'da 1.5 yılda 1.600 kilometre yol yapma hedefi doğrultusunda çalışan Büyükşehir ekipleri Aydın'ın dört bir tarafında yol yapmaya devam ediyor.

Vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen taleplerin değerlendirilmesi ve yapılan planlamalar sonucunda Eylül ayında başlanan çalışmalarla birçok mahalle yolu yenilendi ve bazı mahallelere yeni yollar yapıldı. Yeni yılla birlikte de çalışmalar aralıksız devam edecek.

Yapılan planlamaya göre önümüzdeki süreçte Germencik ilçesinde Bozköy, Çamköy, Dampınar, Habipler yolları; Koçarlı ilçesinde Güdüşlü, Kızılkaya, Esentepe, Çallı yolları, Söke ilçesinde Bağarası, Aslanyaylası, Bayırdamı, Sofular, Demirçay, Çavdar, Bozdoğan'da ise Altıntaş, Orta Altıntaş, Aşağı Altıntaş yolları yapılacak. Karacasu ilçesinde Dikmen Mahallesi'nin yolu, Kuyucak ilçesinde Yamalak-Bucak yolu, Köşk ilçesinde Başçayır yolu, Koçarlı ilçesinde de Çulhalar-Mersinbelen yolu da ilk aşamada yapılacak yollar arasında.

YOLU OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK
Kısa sürede bitirilip vatandaşların kullanımına açılacak yollarla ilgili konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,  "Vatandaşlarımızdan ve Muhtarlar Toplantısı'nda muhtarlarımızdan gelen talepleri değerlendirdik, planlamalarımızı yaptık. Bu planlamaya göre önümüzdeki 1.5 yılda yol ekiplerimiz Aydın'ın dört bir tarafında 1.600 kilometre daha yol yapacak. Yolu olmayan mahalle, bozuk yol bırakmayacağız" diye konuştu. Yolu yenilenen mahalleler için vatandaşlar  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.