GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Ağustos 2019 Perşembe 14:07

Büyükşehir’in basın birimine İstanbul’dan iki transfer daha

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde geçtiğimiz günlerde Özgür Gürbüz’ün iletişim koordinatörü olarak atanmasının ardından bu kez gazeteci İsmail Küçükkaya’nın ekibinde görev yapan Necdet Yıldırım’ın transfer edildiği öğrenildi. Yıldırım bundan böyle basın biriminde görev yapacak. Ayrıca Utku Zırığ’ın da Büyükşehir bünyesine kazandırıldığı ifade edildi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte göreve gelmesinin ardından belediyede gerçekleştirdiği atama, görevlendirme ve transferlere devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in belediyenin şirketlerinde yaptığı bazı atamalar yakınlık üzerinden AK Parti tarafından eleştirilirken İzmir dışından gerçekleştirilen transferler de dikkat çekiyor.

Son olarak basın birimine İstanbul’dan transfer edilen Özgür Gürbüz iletişim koordinatörü olarak atanmıştı. Basın biriminin başına geçen Gürbüz’ün ayrıca tanıtım bölümünde de yetkili olduğu aktarılmıştı.

Gelinen aşamada İstanbul’dan bir transfer daha yapıldığı öğrenildi. FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat Programı’nda muhabir, editör olarak görev yapan Necdet Yıldırım’ın İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin basın biriminde çalışacağı aktarıldı.

Öte yandan gazeteci Utku Zırığ’ın da geçtiğimiz günlerde Büyükşehir basın birimine kazandırıldığı ifade edildi. Zırığ’ın geçmiş yıllarda televizyon ve radyo programları yaptığı ayrıca çeşitli dergilerde yazılar kaleme aldığı belirtildi.