GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Mart 2020 Cuma 19:01

Büyükşehir’den sonra Kemalpaşa da erteliyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “Küresel çapta salgına dönüşen koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafımızın zor süreçte yanında olmak için isteyen kiracılarımızın mart, nisan ve mayıs ayı kira ücretlerini erteleyeceğiz. Kemalpaşalılarımıza destek vermeye devam edip, birlikte mücadele edeceğiz” dedi. Aynı uygulamayı ilk olarak Büyükşehir Belediyesi başlatmıştı.

EGEDESONSÖZ-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in geçtiğimiz günlerde koronavirüs ile mücadele kapsamında açıkladığı kira müjdesi sonrasında benzer uygulamanın Kemalpaşa Belediyesi tarafından da hayata geçirileceği öğrenildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in işlerinde düşüş yaşayan esnafın Mart, Nisan ve Mayıs ayındaki kiralarını 3 ay ertelemesi sonrasında Kemalpaşa Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Rdıvan Karakayalı da ilçesinde aynı yöntemi uygulayacağını kamuoyuna duyurdu. Başkan Karakayalı, “Küresel çapta salgına dönüşen koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafımızın zor süreçte yanında olmak için isteyen kiracılarımızın mart, nisan ve mayıs ayı kira ücretlerini erteleyeceğiz. Kemalpaşalılarımıza destek vermeye devam edip, birlikte mücadele edeceğiz” dedi.