GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
6 Eylül 2017 Çarşamba 22:12

Büyükşehir’den Kordon’da sıkı denetim!

İzmir’in simge mekanı Kordon’da temizlik ve mekan düzenleme çalışmaları ile ilgili sıkı denetim başladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ile beraberindeki heyet, çalışmaları yerinde inceledi.

EGEDESONSÖZ- Büyükşehir Belediyesi'nin, kentin simge noktası olan Kordon’da Nisan ayından itibaren başlattığı temizlik ve düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yaz boyunca yapılan çalışmalarda çimler iki kez yenilenirken Kordon çiçeklerle donatıldı. Tartan pistinin bakımları ise tamamlandı. Diğer yandan Büyükşehir’e bağlı zabıta ekipleri mekanlarda yaptığı denetimleri de sıklaştırdı.

ÇIKARMA YAPTILAR
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran, Etüd Proje Daire Başkanı Hülya Arkon, Zabıta Daire Başkanı Şemi Albat, Katı Atık Daire Başkanı Sibel Çoban, Park Bahçeler Daire Başkanı Çiğdem Aşıcı, Fen İşleri Daire Başkanı Murat Varlıorpak ile birlikte Kordon’da yürütülen çalışmaları yerinde denetledi.

‘İŞLETMELERİ DE KULLANICILARI DA DAHA SIKI DENETLEYECEĞİZ’
Genel Sekreter Buğra Gökçe'nin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Daha yaşanabilir Kordon için süren yenilikleri inceledik. Temizlik hamlesi sürecek, İşletmeleri de kullanıcıları da daha sıkı izleyeceğiz” dedi.