GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Nisan 2017 Pazar 18:45

Büyükşehir'den Kordon'da 'çiğdem' uyarısı

Havaların ısınmasıyla birlikte İzmirliler güneşin tadını çıkarmak için soluğu Kordon’da alırken, başta ‘çiğdem’ olmak üzere kabuklu yiyeceklerin tüketimi kentin gözde kıyısında büyük kirliliğe yol açıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, vatandaşları duyarlı olmaya davet etti

EGEDESONSÖZ- İzmir’in simge yerlerinden olan Birinci Kordon'da yaz öncesi hazırlıklar tamamlandı. Büyükşehir Belediye ekipleri, çimleri yenilerken Kordon’u çiçeklerle donattı, tartan pistinin de bakımlarını tamamladı.

Havaların ısınmasıyla İzmirlilerin uğrak yeri olan Kordon’da belediye emekçilerinin büyük emek vererek serdiği çimler başta çekirdek ve midye kabukları olmak üzere üzerilerine atılan çöpler nedeniyle kuruyor.

EMEKÇİLERE SAYGI LÜTFEN!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak konu ile ilgili İzmirlilere duyarlılık çağrısı yaptı. Gökçe, yaptığı paylaşımda “Ekiplerimiz Kordon'da tartan pisti yeniledi, çiçeklerle donattı. Çiğdem kabuklarını çime atmayalım, bu eşsiz mekanın emekçilerine saygı lütfen!” dedi.