GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
4 Eylül 2023 Pazartesi 14:32

Büyükşehir'den dolandırıcılık uyarısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dolandırıcıların ‘tablet kampanyası için destek’ adı altında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin adını kullanarak para topladığını açıklarken vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi yakın zamanda yaşanan yeni bir tür dolandırıcılıkla ilgili vatandaşları uyardı. 

Dolandırıcıların, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin adını kullanarak ‘tablet kampanyası için destek’ adı altında para toplama girişiminde bulunduğu açıklayan Büyükşehir Belediyesi vatandaşları bu durumu emniyete bildirme çağrısında bulundu. 

Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması şu şekilde:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin adını kullanarak haksız kazanç elde etmeye çalışan bazı kişilerin bu amaçla ulaştıkları yurttaşlardan ‘tablet kampanyası için destek’ adı altında para toplama girişiminde bulunduğu tespit edilmiştir.  Belediyemizin ve hiçbir bürokratımızın kişi veya kuruluşlardan herhangi bir faaliyet için maddi destek istemesi söz konusu değildir. Bu tür art niyetli girişimlere itibar edilmemesini ve durumun doğrudan emniyet yetkililerine bildirilmesini önemle rica ederiz.