GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Eylül 2020 Salı 09:53

Büyükşehir’de tarihi oturum!

16 Eylül'de yapılacak eylül ayının ikinci oturumu, tarihi Çandarlı Kalesi'nde gerçekleştirilecek. Ev sahibi Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, bu toplantının, ilçenin tanıtımına katkı koyacağını söyledi.

Muhttin AKBEL/EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin tarihi mekanlardaki toplantıları devam ediyor. Agora ve Asklepion'dan sonra bu kez tarihi Çandarlı Kalesi, Büyükşehir Meclisi üyelerine ev sahipliği yapacak.

KIRGÖZ: BİZİM DE ÇOK BÜYÜK DEĞERLERİMİZ VAR
 Bergama'daki toplantıda çok duygulandığını, Dikili ve Çandarlı Kalesi'nin tanıtımı için toplantının burada yapılması talebinde bulunduklarını belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, "Bizim de tarihi değerlerimiz var. Turizmde sürekli ivme kazanıyoruz. Bu değerlerimizin tanıtılması, Meclis üyesi arkadaşlarımızın bilgilendirilmesi amacıyla böyle bir talepte bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, talebimizi uygun gördü. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya hazırız" dedi.

İzmir Büyükşehir Meclis toplantısında Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, ilçenin tarihi ve turistik değerleri konusunda meclis üyelerine sunumda bulunacak. Meclis üyeleri, saat 19.00'da Çandarlı Kalesi'nde karşılanacak, ikramlarda bulunulacak ve oturum, saat 20.00'de başlayacak.