GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
24 Ekim 2019 Perşembe 15:20

Büyükşehir’de kadro rotasyonu: Hangi görevlendirmeler yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bir kez daha değişim için düğmeye bastı. Mart’ta göreve gelen Başkan Soyer geçtiğimiz süreçte zaman zaman belediye bürokrasisinde değişikliğe gitmişti. Şimdi de bazı daire başkanlıkları ve müdürlükler noktasında rotasyon uygulandı.  

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yeni dönemde gerçekleşen bürokratik değişiklikler devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda şirket yönetimleri, genel müdürlük, daire başkanlığı ve şube müdürlüklerindeki atama, görevlendirme ve değişikliliklere bir yenisi daha eklendi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tüm müdürlükleriyle birlikte Genel Sekreter Buğra Gökçe’ye bağlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde Foça’dan belediye başkan aday adayı olan Aslı Çam Kılık ise daha sonra Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Muhtarlar ve Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü görevine getirilmişti. Kılık yeni düzenleme ile Protokol Şube Müdürlüğü’ne atandı. Kılık ayrıca geçmiş yıllarda Dikili ve Foça’da yerel hizmetler müdürlüğü yapmıştı.

Ayrıca Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Funda Erkal Öztürk, Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na getirildi.

Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı görevindeki Kadir Efe Oruç ise Kültür ve Sanat Dairesi Başkalığına atandı.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki bazı müdürlüklerde de değişiklik yapılacağı aktarıldı.