GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Mart 2021 Cuma 10:46

Büyükşehir'de İnciraltı zirvesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut ve Derneğin Başkan Yardımcısı İlknur Girgin'i ağırladı. Toplantıda, İnciraltı planlamasındaki gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi

EGEDESONSÖZ - İnciraltı planlaması ile ilgili çalışmalar hızlanırken, İzmir Büyükşehir'de İnciraltı zirvesi gerçekleştirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut ve derneği Başkan Yardımcısı İlknur Girgin'le, planlama konusunda fikir alışverişinde bulundu.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI SOYER'E TEŞEKKÜR ETTİ
İNGEDER Başkanı Tayfun Karabulut, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen İnciraltı planlamasıyla hakkında, Başkan Tunç Soyer ile birlikte değerlendirme yapma fırsatı bulduklarını söyledi. İnciraltı planlaması için verdiği destek ve katkılardan dolayı İnciraltı toprak sahipleri olarak Başkan Soyer'e teşekkür ettiklerini belirten Karabulut, şunları söyledi:

BAŞKAN SOYER'İ İNCİRALTI'NDA MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ
"Başkanımız, İnciraltı planlamasının, İzmir için çok önemli ve değerli olduğunu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile planlama hakkında görüşmelerde bulunduğunu anlattı. Süreci yakından takip ettiğini dile getirdi. Biz de dernek yönetimi olarak, başkanımızı İnciraltı'nda misafir etmek istediğimizi, bölgeyi gezdirmek istediğimizi ilettik. Kendileri de bizim gibi, yakın zamanda planların askıya çıkmasını arzu ediyor. Ortak akıl ile planların bir an önce tamamlanmasını ve hayata geçirilmesini bekliyoruz."