GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Ekim 2020 Salı 10:21

Büyükşehir 20 konutu satışa çıkarttı

İzmir Büyükşehir Belediyesi 20 adet konutu satışa çıkardı. İzmir Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde yayınlanan bilgiye göre Büyükşehir, taşınmazlardan 4 milyonu aşkın bir gelir elde etmeyi planlıyor.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ İzmir Büyükşehir Belediyesi Karabağlar'ın Yaşar Kemal Mahallesi'nde bulunan 20 adet taşınmazı satışa çıkarttı. İhale usulü ile gerçekleştirilecek olan daire satışlarında geçici teminat bedeli 20 bin ila 24 bin TL arasında değişiyor. Büyükşehir Belediyesi Yaşar Kemal Mahallesi'nden gerçekleştireceği satışlardan, 4 milyon 241 bin TL'lik gelir elde etmeyi planlıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmede "Tabloda bulunan taşınmazların 2886 sayılı kanunun 45'nci maddesine göre satış ihaleleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Bulvarı No:1 Konak/İzmir adresindeki ana hizmet binasının 3'ncğ katında bulunan 309 nolu Encümen Toplantı Salonunda, komisyon huzurundan 22.10.2020 perşembe günü yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Yayınlanan metinde ayrıca "İhale katılacak isteklerinin ihale tarihinden bir gün önce 21.10.2020 çarşamba günü en geç saat 12:30'a kadar Mesken Şube Müdürlüğü'ne başvurmaları gerekmektedir. İhaleye katılacak olanların ihale günü en geç saat 14:00'de Mesken Şube Müdürlüğünden aldıkları İhaleye İştirak Belgesi ile Encümen Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. İhaleye posta yolu ile başvuru yapacak olan isteklerin ihale teklifini iadeli taahhütlü posta yoluyla ulaştırmaları gerekmekte olup, posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 D.İ.K 37'nci maddesine uygun olarak hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır, postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir" bilgisine yer verildi.