GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
14 Ağustos 2017 Pazartesi 15:36

Büyük ikramiye İzmir'e vurdu: Herkes o talihliyi arıyor!

Geçtiğimiz haftadan devreden Sayısal Loto ‘ta bu hafta sonu  yapılan çekilişte büyük ikramiye İzmir’in Karaburun İlçesi’ne isabet etti.  Oyunu oynayan şanslı bir kişi  3 milyon 382,166.75 lira ikramiyenin tek başına sahibi oldu. Şimdi ilçede herkes şimdi bu şanslı kişinin kim olduğunu merak ediyor

Uzun süredir devreden ve geçtiğimiz cumartesi gecesi 1083’üncü hafta çekilişi yapılan Sayısal Loto çekilişi İzmir’in Karaburun İlçesi’ne isabet etti. 

Yapılan  çekiliş sonrası 3, 10, 8, 18, 45, 48, numaralarını Karaburun’da  İzmir Gaz.Pet.Ur.Tic. Ltd. Sti.’ne ait bayide oynayan  şanslı  bir vatandaş ,3 milyon 382.166,75 lira ikramiyenin tek başına sahibi oldu. Karaburun Eğlenhoca Köyü’nde yaşayan Salih Dede’ye de yıllar önce yılbaşı çekilişinde milli piyangonun en büyük ikramiyesi olan  5 milyon lira isabet etmişti.

İlçe’de yaşayan vatandaşlar ise büyük ikramiyenin oynandığı  sayısal loto bayisine akın edip şans oyunları oynadı. Herkes şimdi ilçede büyük ikramiyeyi kimin kazandığını merak edip konuşuyor. Sayısal lotonun oynandığı bayi bir benzin istasyonu olması, başka bir yerden tatil için gelen bir kişinin de oynama ihtimalinin olduğu düşünülüyor. (Bahri Karataş)