GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Mayıs 2022 Çarşamba 13:32

Bursa'da AVM'de yangın! Tavan çöktü

Bursa'da bir alışveriş merkezinde bir mağazada çıkan yangın sonucu tavan çöktü, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Bursa'da bir alışveriş merkezinde bir mağazada çıkan Yangın sonucu tavan çöktü. O sırada mağazada ve alışveriş merkezi içerisinde bulunan vatandaşlar panik içerisinde kendilerini mağaza dışına attı.

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edilirken, göçük altında kalanların olup olmadığı araştırılıyor.

DHA muhabiri Muharrem İrtem CNN TÜRK canlı yayınında şu bilgileri aktardı:

Mağazada bilinmeyen nedenle yangın çıktı ve mağazanın tavanı çöktü. AVM tamamen boşaltıldı. Tavanın altında kalan var mı diye bakılıyor. Yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor. 2 katlı olan bir kıyafet mağazasında çıkıyor yangın. Enkaz altında kalanlar olabilir, ekiplerin arama çalışması sürüyor. AVM tamamen boşaltıldı. Yangın söndürüldü. 

"Can kaybı veya yaralı söz konusu değil"
Bursa Valisi Yakup Canbolat, çökmenin AVM'nin ikinci katındaki bir mağazanın asma katında meydana geldiğini söyledi.

Bölgede gerekli çalışmaların devam ettiğini belirten Canbolat, "İlk belirlemelere göre enkaz altında kalan kimsenin olmadığını düşünüyoruz. AFAD ve itfaiye ekipleri bölgede. Her ihtimali değerlendiriyoruz. Enkaz kaldırma çalışmaları tedbirli bir şekilde sürüyor. Bölgede gerekli önlemler alındı. Şu an için can kaybı veya yaralı söz konusu değil" diye konuştu.