GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
2 Ağustos 2019 Cuma 13:26

Buca’dan Selçuk’a selam çaktı: Yanınızdayız!

Buca Belediye Başkanı Kılıç, Şirince’de yapılacak mermer ocağı için mücadele yürüten Selçuk Belediye Başkanı Sengel’e destek oldu. Kılıç, “Kaynaklar'ı, Kırıklar'ı, Şirince'yi, Kazdağları’nı, Salda Gölü'nü ve daha nice doğal güzelliğimizi, canlıların yaşam alanlarını, yeşili her zaman savunmaya devam edeceğiz. Buca'dan da, Selçuk'a, Şirince'ye selam olsun. Yanınızdayız” dedi.

EGEDESONSÖZ- Selçuk’ta yapılacağı için tepki toplayan mermer ocağı hakkında açıklamalarda bulundu. Belevi Şirince arasında Jeotermal Enerji ve Mermer Ocakları yapılmaması için Şirince Türetim Derneği’nin başlattığı imza kampanyası çığ gibi büyürken Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de kamuoyu oluşturmayı başararak dikkatleri çekmişti.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Selçuk Belediye Başkanı Sengel’e destek oldu. Başkan Kılıç, “Kaynaklar'ı, Kırıklar'ı, Şirince'yi, Kazdağları’nı, Salda Gölü'nü ve daha nice doğal güzelliğimizi, canlıların yaşam alanlarını, yeşili her zaman savunmaya devam edeceğiz. Buca'dan da, Selçuk'a, Şirince'ye selam olsun. Yanınızdayız!” dedi.