GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Haziran 2017 Çarşamba 12:48

Buca'da iftar: Gönlümüz bir soframız bir

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı "Gönlümüz bir soframız bir" sloganıyla büyük bir iftar organizasyonu düzenledi.

Kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokratların katıldığı gecede konuşan İlçe Başkanı Mustafa Arslan, "Daha güzel bir Buca için hep birlikte ve gayretle çalışmamız gerekiyor" dedi.

"El ele daha iyi bir Buca için çalışmalıyız"

Kaynaklar Cennet Vadisi'nde düzenlenen geniş çaplı iftar davetine ilçede görev yapan bürokratlar, muhtarlar, şehit aileleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Dualarla yapılan iftarın ardından AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Arslan, konuşma yaptı.

Arslan, "Milletimizin mutluluğu ve refahı için siyasetçisi, belediye başkanı, muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve bilhassa kaymakamlığımız ve kurum müdürlerimiz ile birlikte vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerde kesinti olmaması, vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi için çalışmalıyız. Ayrıca daha çağdaş, daha yaşanabilir, modern bir Buca oluşturmak için hepimiz el birliğiyle çalışmalıyız. Aynı şekilde toplum yaşamı içinde önemli bir yer tutan muhtarlarımızı, vatandaşlarımızla her an iç içe yaşadıkları ve sorunların çözümü için sürekli mücadele ettikleri için gönüllü hizmet ordusu olarak gördüğümü bir kez daha ifade etmek istiyorum. 54 ilden daha büyük bir ilçede yaşıyoruz. Bu ilçe bizim, hepimiz aynı geminin içindeyiz dolayısıyla hepimiz Buca'nın sorunlarından ve sıkıntılarından sorumluyuz, çözmek için de mükellefiz" dedi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar daveti, semazen gösterileri ve şair Mehmet Bozdağ ile Tasavvuf müziği sanatçısı Murat Anlar tarafından seslendirilen ilahiler eşliğinde devam etti.