GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
4 Ocak 2017 Çarşamba 21:56

Buca'da anlamlı karar: Teröre karşı tek yürek!

Belediye Başkanı Piriştina, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda, son dönemde artan terör saldırıları nedeniyle Menderes Caddesi’nde yürüyüş gerçekleştirme kararı aldı.

EGEDESONSÖZ - Buca Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı Başkan Levent Piriştina idaresinde gerçekleşti.

Yeni yılın ilk oturumunda önemli bir karar alındı.

Başkan Piriştina, ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiğini ve son dönemde artan terör saldırılarından dolayı yürüyüş düzenleyeceklerini açıkladı.

TÜM İZMİR DAVETLİ
Piriştina, “Muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarda ana gündem konumuz ülkemizde üst üste yaşanan terör saldırılarıydı. Muhtarlarım ortak bir eylem yapmamız gerektiği yönünde görüş bildirdi. Ben de partiler üstü bir eylem yapmamız gerektiği konusunda onlarla aynı fikirdeyim. Düşündük, bunun en iyi yönteminin teröre karşı tek vücut olduğumuzu gösterecek, terörden korkmadığımızı, korkmayacağımızı gösterecek bir eylem olmasına karar verdik. Önümüzdeki günlerde Menderes Caddesi boyunca ellerimizde Türk bayraklarıyla kortej oluşturacağız. Geniş katılım için hepimiz çalışacağız. Buca'dan tüm dünyaya terörün bizi yenemeyeceğini göstereceğiz. Sadece Bucalılar değil tüm İzmirlileri bu anlamlı etkinliğe davet edeceğiz. CHP'lisi de AKP'lisi de hep birlikte kol kola o gün orada olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.