GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
20 Ocak 2021 Çarşamba 11:47

Bu yılın trendi: Fiyonk

Dramatik fiyonk trendi birkaç aydır podyumları, koleksiyonları ve Instagram zaman tünelinizi ele geçirdiyse biliyorsunuz ki gardırobunuza fiyonk eklemenin zamanı geldi ve geçiyor bile. Fiyonk trendini en iyi nasıl kullanabileceğinize dair ilhama ihtiyacınız varsa galerimize göz atın!

Özellikle romantik detayları sevenlere iyi haber! Fiyonk trendi geri döndü. Kazaklardan gündelik elbiselere, takılardan gece elbiselerine kadar gideceğiniz yere göre küçük veya büyük bir fiyonk detayı, süslü hissetmeniz için yeterli olabilir.
Hemen hemen her kombininize bir fiyonk kondurarak anında şıklık oranını yükseltebilirsiniz. Günlük kombinlerinizden gece kombinlerinize kadar... Favori tasarımcılarımız da aynı düşünüyor olacak ki fiyonk trendi 2020 Sonbahar ve 2021 İlkbahar podyumlarında da salınarak bizi mest etti.


Bu trendle ilgili en muhteşem şey, küçük bir fiyonk veya birkaç cm kurdele alarak oldukça ucuza kendiniz yapabilirsiniz. Kazaklarınıza, elbiselerinize ve aksesuarlarınızın bir köşesine kolayca dikebilirsiniz.
Fiyonk trendini kombininize adapte etmenin en pratik yollarından birisi saç aksesuarı olarak kullanmak. Feminen stillerin baş tacı.