GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
14 Eylül 2020 Pazartesi 10:53

Bu hafta nasıl geçecek? – 14-20 Eylül

Mars retrosunun etkisinde 14-20 Eylül haftası nasıl geçecek? Gökyüzü hangi günle ilgili nasıl uyarılarda bulunuyor? Hangi burçlar nasıl etkiler alacak.

Haftaya bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter’in ileri hareketi ile başlıyoruz. 13 Mayıs’tan beri retro hareketinde olan Jüpiter, bu süreçte hayat felsefemizi, neleri abarttığımızı, egomuzu nerelerde şişirdiğimizi bize sorgulatacak olaylar yaşatmıştı. Şimdi bulduklarımızı yeniden yapılandırarak ilerleyebileceğimiz bir döneme giriyoruz.
Enerji ve motivasyon eksikliği veren Mars’ın retro süreci devam ediyor. 15 Kasım’a kadar dürtülerimizin bizi nerelerde yönlendirdiğini görmek için de fırsatımız olduğunu unutmayalım.
Pazartesi, kendimize güvenimizin kuvvetli olduğu, haftanın güzel enerjili bir günü. Salı ise ilişkilerde inişli çıkışlı durumlar, beklenmeyen tepkiler yaşanabilir. Para piyasaları için de hareketli bir gün olacağından risk almamaya dikkat edilmeli.
17 Eylül Çarşamba haftanın en önemli etkisi olan Başak burcu yeniayı var. Yeniaylar yeni fikirleri, başlangıçları tetiklerler. Etkileri de bir sonraki dolunaya kadar, yani 14 gün sürer. Başak Yeniayı bizlere fayda sağlayacağımızı düşündüğümüz, daha gerçekçi ve çok da duygusal olmayan adımlar attıracak.
Retro Satürn ile yaptığı olumlu açı, geçmişten gelen konuları toparlamak, kalıcı olarak sonuca bağlamak için bizi harekete geçirecek. Dikkat etmemiz gereken, vereceğimiz kararlarda duyguları tamamen yok saymamak. Çünkü bu durum sonrasında sorun yaratabilir. İkili ilişkilerde de geriye dönük olayların gündeme gelmesi söz konusu. Bu hafta bağırsak enfeksiyonlarına karşı dikkatli olmakta fayda var.
Cuma günü verilecek kararlarda, yapılacak görüşmelerde beklenmeyen aksilikler olabilir. Cumartesi ise kazalara, enfeksiyonlara ve kontrolsüz öfkeye dikkat edilmeli. (Astrolog Aslıhan Kozluca)