GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
28 Eylül 2021 Salı 11:51

Bu hafta Merkür retrosu başlıyor

Balık dolunayının etkilerinin hissedilmeye devam ettiği 27 Eylül haftası Merkür retrosu ile başlıyor. 27 Eylül-3 Ekim haftası gökyüzü yorumlarına göre hangi gün hangi konular öne çıkıyor? Bu hafta bizleri neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Doktoroğlu yorumladı.

27 Eylül haftasının özellikle ilk günlerinde Balık Dolunayı etkilerini hissedeceğiz. Bir takım tamamlanmalar gündemde olacak. Destekli açılar etkisi ile daha sonuç odaklı geçirilebilecek bir hafta bizi bekliyor. 

27 Eylül Pazartesi Merkür, retro öncesi durağan konumda. Bitirilmesi gereken konularla ilgili mecburiyetler olabilir. Sabırlı davranıldığı takdirde olumlu sonuçlar alınabilir. Fakat yeni bir işi ele almak, önemli bir başlangıç yapmak için uygun bir gün değil.

28 Eylül Salı Merkür Terazi burcunda gerçekleşecek ve 20 Ekim’e kadar sürecek retro hareketine başlıyor. Bu retronun temel konuları ilişkiler ve adalet olacak. Bu süreçte çözümlenmemiş ilişkilerle, adaletin yerini bulmadığı durumlarla karşılaşabiliriz. Mümkün olduğunca yeni başlangıçlar yerine, pürüzlü konuları halletmeye gayret edilmeli. İletişimde zorlanmalar yaşanabilecek bu dönemde kendimizle iletişim kurabilmek de önemli olacak.

?29 Eylül Çarşamba duygusallığın yoğun yaşanacağı bir gün. Aşkın, merhametin dozu artabilir. Yanıltıcı tepkilerle karşılaşmamak için mümkün olduğunca kontrollü kalmaya çalışılmalı. Bugün daha çok ilham gerektiren işler için değerlendirilebilir.

30 Eylül Perşembe devam eden işlerle ilgili destek almak, bu konulara ciddiyetle yaklaşıp neticelendirmek için uygun bir gün. İlişkiler açısından da ne istediğini tam bilememe, duygusal olarak iniş çıkışlı tepkiler verme hali baskın olacak. 1 Ekim Cuma ise geçmiş anlaşmalarla ilgili konular, iddialı konuşmalar gündemde olabilir. Gün genelinde sert söylemlerden, baskıcı ifadelerden uzak durmaya gayret edilmeli.

Hafta sonu, özellikle de cumartesi ön plana çıkma isteği baskın. Bu sebepten yaşanabilecek gerginlikleri önlemek için kibirli davranmamaya dikkat edilmeli. Harcamalarda da aşırıya kaçma eğilimi var. Önemli konuşmalar, görüşmeler için pazar akşam saatleri tercih edilebilir. (Milliyet)