GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
13 Eylül 2021 Pazartesi 14:33

Bu hafta her konuda temkinli olmalıyız

13-19 Eylül haftası gökyüzü yorumlarına göre hangi gün hangi temalar öne çıkıyor? Astrolog Aslıhan Doktoroğlu yeni haftayı yorumladı.

13 Eylül haftasında, Başak burcunda ilerleyen Güneş’in yaptığı açılar ön plana çıkıyor. 14 Eylül Salı Neptün ile karşıtlık açısı var. Etkisini hafta genelinde hissedeceğimiz bu görünüm yaşanan olayların göründüğü gibi olmama halini veriyor. Bu yüzden bu hafta verilen sözlerin tutulmaması, alınan kararların çok gerçekçi olmaması ihtimaline karşı temkinli olunmalı. Sularla ilgili yaşanabilecek problemlere, sindirim sistemi rahatsızlıklarına karşı da dikkatli olmakta fayda var.

Pazartesi ve Salı günleri dikkatimiz daha dağınık olabilir, biraz tembellik yapmak isteyebiliriz. 15 Eylül Çarşamba ise nasıl eyleme geçtiğimizi ifade eden Mars Terazi burcuna geçiyor. 30 Ekim’e kadar Terazi burcunda ilerleyecek Mars bu burçta çok rahat etmez. Bu dönemde karar verip harekete geçmekte zorlanabilir, davranışlarda sürekli dengeyi gözetme çabasında olabiliriz. Enerjimizin büyük bir kısmını ilişkilere, iş birliği yaptığımız alanlara harcamak isteyeceğiz.

16 Eylül Perşembe gününü önemli iş başlangıçları ve görüşmeler için kullanmamak tercih edilmeli. Gün boyunca kibirli davranmak, durumları abartmak da mümkün.

17 Eylül Cuma kendimizi yetkin ve güçlü hissedeceğimiz bir gün. İşlerimizden verimli sonuçlar alabiliriz, olayları derinlemesine analiz edebiliriz. Bir taraftan da finansal konularda bazı sorunlarla karşılaşılabilir. Bu noktada ani karar almamak ve duyduklarımızı sorgulayarak ilerlemek, günün diğer destek veren açısını tam randımanlı kullanmamıza yardım edecektir.

18 Eylül Cumartesi Ay Kova burcunda ilerleyecek. Öğle saatlerinden itibaren önemli toplantılar, organizasyonlar, etkinlikler yerine daha dinlenmeye yönelik aktiviteler tercih edilebilir.

19 Eylül Pazar ise Ay Balık burcunda olacak. Merak ettiğimiz ama bir türlü öğrenemediğimiz konularda bilgi edinebiliriz. Alınan bilgilerin doğruluğunu iyi tartmak önemli olacak. Ortalığı karıştıran haberleri de bugün duymak olası. Akşamüstü saatleri sosyal aktivitelerle değerlendirilebilir.(Milliyet)