GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
14 Mart 2022 Pazartesi 10:13

Bu hafta hangi temalar öne çıkıyor?

14 Mart haftası, Başak dolunayının etkilerini yoğun olarak hissedeceğimiz bir hafta olacak. Gökyüzünde çarpışanBalık ve Kova enerjisini, Başak doğası üzerinden hissedeceğiz. Yani bir yandan duygusal düşünüp, hayallerimizin peşinde gitmeyi arzularken, bir yandan da gruplar içinde yer almak ve özgürlüğümüzü sonuna kadar savunmak isteyeceğiz. Bu motivasyonla da hayatımıza düzen getirmeyi önceliğimize alacağımız bir haftadayız.

14 Mart Pazartesi davranışlarımızın kabul görmesine, onaylanmaya çok önem verebiliriz. Bu da bazı hayal kırıklıkları yaşamamıza sebep olabilir. Özellikle öğle saatlerinde daha gerçekçi düşünmeye dikkat edilmeli. Finansal konularda da riskten uzak durulmalı.

15 Mart Salı önemli işleri 14:00’e kadar tamamlamak daha verimli sonuç almamıza destek verecektir. Akşamüstü beklenmedik gelişmelerle karşılaşabiliriz.

16 Mart Çarşamba daha çok bir şeyleri somutlaştırma ve netleştirme enerjisinde olacağız. Akşam saatlerinde eleştirilere çok tahammülümüz olmayabilir. 17 Mart Perşembe ise üretkenliğin yüksek olacağı bir gün. Sabah saatleri değerlendirilebilir.

18 Mart Cuma Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Hayatımızı düzenleme, netleştirme ve olayları yoluna koyma isteğinin hakim olduğu bir dolunay. Fakat Neptün’ün etkisi ile olaylar biraz aklımızı karıştırabilir. Ateş elementinin eksikliği zaten adım atma konusunda bizi oldukça zorlayacak. Duygusal davranmayıp, işin kolayına kaçmadan harekete geçenleri de destekleyecek bir süreç olacak. Değişken burçları daha yoğun etkileyecek bu dolunayın izlerini Mart sonuna kadar hissedeceğiz.

Hafta sonu ise Ay Terazi burcunda ilerleyecek ve ikili ilişkiler daha çok gündemimizde olacak. Özellikle 19 Mart Cumartesi ilişkilerde ani kopmalar ya da beklenmedik başlangıçlar yaşanabilir. Para piyasalarını da etkileyecek gelişmeler olabilir. 20 Mart Pazar sindirim sistemi hassasiyetleri, zehirlenmelere yatkınlık olabilir. Yediklerimiz ve içtiklerimizle ilgili daha dikkatli olmaya gayret edelim.(Milliyet-Astrolog Aslıhan Doktoroğlu )