GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
20 Eylül 2021 Pazartesi 10:22

Bu hafta gökyüzü olumlu

Olumlu etkilerle başlayan 20-26 Eylül haftası Salı günü gerçekleşecek Balık Dolunayının etkisinde devam edecek. Astrolog Aslıhan Doktoroğlu 20-26 Eylül haftasını yorumladı.

20 Eylül haftası olumlu bir açının etkisi ile başlıyor. 20 Eylül Pazartesi ticari ve hukuki konularda görüşmeler yapmak, fikir üretmek, eğitimle ilgili verim almak için uygun bir gün. Yeni anlaşma yapıp imza atmaktan ziyade mevcut işleri geliştirmek, daha derin bilgi edinmek tercih edilmeli.

21 Eylül Salı ise haftaya etkisini yayacak Balık Dolunayı var. Maneviyatla somut fikirlerin tartışmasını yaşatacak bu dolunayda duygusallık daha ağır basacak. Bu hafta pek çok anlaşmanın bozulması, ilişkilerde gündemin hararetlenmesi ve zihinlerin karışması yaşanabilir. Bilginin çarpıtılması, dikte edilmesi söz konusu olduğundan bu hafta ayağı yere sağlam basmak gerekiyor. Suyla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Ayrıca bel ve böbrek hassasiyetlerine karşı da temkinli olunmalı.

22 Eylül Çarşamba iletişimde gerginlikler, söz düelloları olabileceğinden sakin kalmaya, önemli konuşmaları o güne denk getirmemeye dikkat edilmeli. Akşam saatlerinde Güneş Terazi burcuna geçecek. Şimdiden tüm Terazilerin doğum günleri kutlu olsun.

23 Eylül Perşembe ilişkilerin sınanacağı bir gün. Fevri kararlar vermemek önemli. Aynı zamanda ani etkilenmeler, bir anda başlayan ilişkiler de olabilir. Acele karar verilmediğine emin olunmalı. Finansal konularda da zeminin sağlam olmayacağı bugün önemli hareketlerden kaçınılmalı.

24 Eylül Cuma ve 25 Eylül Cumartesi Ay Boğa burcunda ilerleyecek. İki gün boyunca yeme, içme, keyif yapma isteğimizde artış olacaktır. Cuma gününün ikinci yarısı ikili ilişkilerde ani gelişen durumlar yaşanabilir. Cumartesi ise eşitlik, adil olmak davranışlarımızı yönlendiren motivasyon olacak.

26 Eylül Pazar Terazi burcunda Retro hareketine hazırlanan Merkür durağan pozisyonda olacak. Gün boyunca iletişimle ilgili aksaklıklar yaşanabileceğinden tedbirli davranmak sorunları azaltacaktır.(Milliyet)