GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
30 Ağustos 2021 Pazartesi 09:43

Bu hafta gökyüzü gergin

Gergin açıların hakim olduğu 30 Ağustos-5 Eylül haftası gökyüzü yorumlarına göre hangi gün hangi konular öne çıkıyor?Astrolog Aslıhan Doktoroğlu 30 Ağustos-5 Eylül haftasını yorumladı.

Haftaya Zafer Bayramı ile başlıyoruz. 30 Ağustos’ta nasıl iletişim kurduğumuzu gösteren Merkür, 6 Kasım’a kadar kalacağı Terazi burcuna geçiyor. Bu dönemde düşüncelerimizi ifade ederken iletişim şeklimizi daha diplomatik tutmaya çalışacağız. İlişkilerde dengeyi korumak da önceliğimiz olacak. Bu hafta genelinde gergin açılar var. Hafta sonuna doğru daha olumlu bir etki hakim olacak.

Bir sonraki hafta gerçekleşecek Başak Yeniayının desteğini Pazar günü almaya başlayacağız. Pazartesi objektif olmak ve mantığı ön planda tutmak önemli olacak. İlgilenilen konularda kurallara takılıp ana fikri kaçırmamaya gayret edilmeli. 31 Ağustos Salı otorite figürleri ile zorlanmalar olabilir. İletişimde çok eleştirel olmamaya gayret edilmeli. Aynı zamanda gün genelinde sindirim sistemi sorunlarına da yatkınlık olduğundan yeme, içmeye daha dikkatli olmakta fayda var.

1-2 Eylül’de ise davranışlarla hayaller arasında bir uyumsuzluk olacağından harekete geçmeden önce iyi düşünmek gerekiyor. Düşüncelerle eylemler paralel gitmeyebilir. Daha duygusal davranma eğilimi yüksek. Hedefe kararlı bir şekilde ulaşmak isteyebiliriz. Fakat hedef göründüğü gibi mi, bunu iyi tartmak önemli.

3 Eylül Cuma yeni bir işe başlamak ya da önemli görüşmeleri yapmak yerine mevcut işleri toparlamak tercih edilmeli.

4 Eylül Cumartesi ikili ilişkilerde dengeyi kurmakta zorlanılabilir. Beklenmedik gelişmeler gerginlik yaratabilir. Karşı taraftan onay almak için gereksiz tavizlere girilmemesi gereken bir gün. Finansal konularda da riskli karar alınmamalı.

5 Eylül Pazar ise 7 Eylül’de gerçekleşecek Başak Yeniayının etkilerini hissetmeye başlıyoruz. Havanın bir müddet için yumuşadığı, olumlu destek aldığımız günler olacak. Düşünceleri gerçekçi bir şekilde hayata geçirmek, iletişim ile sağlam temeller oluşturmak için uygun olan pazar gününün 17:20’ye kadar olan kısmı değerlendirilebilir. İlişkilerde tutkular yoğunlaşıp kıskançlık krizleri de yaşanabilir. Fiziksel görünümle ilgili ani karar almak da mümkün. Ama uygulama için yeniay sonrasını beklemek daha verimli sonuç verecektir. (Milliyet)