GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Şubat 2019 Salı 13:02

Bornova ve Bayraklı söz verdi

HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) İzmir Temsilcileri Av. Senem Demirel Acar, Esin Önder, Meral Örüç, Haytap Gönülleri CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı Serdar Sandal ve CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ ile bir araya geldi.

Sandal ile olan görüşmede, görevde olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ 'dan söz almasına rağmen Deve Güreşlerinin hala yapıldığını, hayvanların birbirine zarar vermesinin bir eğlence ve rant sektörü haline getirildiğine değinen Haytap Temsilcileri, öğretmen kökenli başkan adayı olan Serdal Sandal ile can dostu olan bir Bayraklı beklediklerini ifade etti.

- BAYRAKLI’DA CHP VE İYİ PARTİ TEK YÜREK!

Candostlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve mevcut sorunların çözümünü içeren 'Söz Veriyorum' protokolünü imzalayan CHP 'nin Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal "Bayraklı tüm canlıların yaşayabileceği bir kent olacağını, bu konuda iş birliği çerçevesinde tüm çalışmaları yapacağını" ifade etti.

BORNOVA ADAYI DA SÖZ DEDİ

CHP Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Haytap İzmir İl Temsilcileri ve Bornova Haytap Gönülleri ile Borns Kafe 'de bir araya geldi. Veterinerlik hizmetlerine dair dolu bir envanter hazırlayan İduğ, gelen kalabalık ekibe teknik veriler üzerinden sunum yaptı.

Jack Russell Terrier cinsi Bella isimli köpeğinde eşlik ettiği toplantılar sonunda Haytap İzmir İl Temsilcisi Esin Önder şu açıklamada bulundu:

"Yerel seçim süresince önce Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tunç Soyer 'in ardından Çiğli Belediye Başkan Adayımız Utku Gümrükçü' nün konuğu olmuştuk. İlçe belediye başkanlarını ziyaretlerimiz devam ediyor.

Bugün gerçekleşen her iki görüşmemizde keyifli ve verimliydi. Hayvan Hakları konusunda hem Bayraklı Belediye Başkan Adayımız hem Bornova Belediye Başkan Adayımız yeterli bilgi birikimine ve gerekli hassasiyete sahipler. Şiddeti eğlence halinde sunan çağ dışı bir uygulama deve güreşlerinin yapılmayacağı sözünü aldık. Görüşmelerimizin sonuna her iki başkan adayı da 'Söz Veriyorum' protokolünü imzaladılar. Gittiğimiz ilçelerde bizlere eşlik eden o ilçenin yerel koruma görevlisi arkadaşlara ve gönüllümüz CHP İzmir İl e.Başkan Yardımcısı sevgili Banu Özdemir'e de teşekkür ediyoruz. Her iki başkan adayımıza seçim sürecinde Haytap ailesi olarak başarılar diliyoruz. (Hürriyet)