GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
21 Kasım 2016 Pazartesi 10:08

Bornova'nın 'ana arter'i yeniden doğuyor!

Atatürk Mahallesi’nin ana arterlerinden biri olan Barbaros Caddesi yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Vatandaşların talepleri üzerine Bornova Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle başlatılan çalışmalar kapsamında yol, kaldırım ve tretuvar düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Bornova Belediyesi vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Atatürk Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Barbaros Caddesi’nde geniş çaplı yol, kaldırım ve tretuvar yapım çalışmaları başlatıldı.

Bornova Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli çalışmasıyla sürdürülen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. Yenileme ve düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Barbaros Caddesi, hem yaya hem de araç trafiği açısından büyük bir rahatlama sağlayacak.

BAŞKAN ATİLA: VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNE ÖNCELİK VERİYORUZ
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Bornova’nın her noktasına eşit ve kaliteli hizmet götürmek için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Göreve geldikleri ilk günden beri ortak akıl ilkesiyle vatandaşların taleplerine öncelik verdiklerini ifade eden Atila; “Bornovamızda ekiplerimizin tespit ettikleri aksaklıkların yanı sıra vatandaşlarımızın bizzat ilettikleri isteklerini çalışma planlarımız çerçevesinde öncelikli olarak değerlendiriyoruz. İlçemizi refah düzeyi yüksek, mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirmek için durmadan var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Kendi sorumluluk alanlarında yürütülen çalışmaların yanında vatandaşların taleplerini diğer kurumlara ileterek çalışmaları koordineli bir şekilde yürütmek için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Atila “Çalışmalarda ve projelerde en önemli destekçimiz olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.