GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
2 Haziran 2019 Pazar 09:54

Bornova'da Ramazan birlikteliği

Bornova Belediyesi Bornovalıları Ramazan Ayı boyunca Kızılay işbirliği ile düzenlediği iftar yemeklerinde buluşturdu. Her gün başka bir mahallede iftar yapıldı. Gezici iftar sofralarının yanında Çamkule, Yeşilova ve Kızılay Mahallelerinde de sabit iftar sofraları kuruldu. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ dadayanışma vatandaşlarla birlikte oldu.

Bornova Belediyesi, hayırseverlerin katkıları ve Türk Kızılayı Bornova Şubesi işbirliği ile düzenlediği iftarlarla vatandaşları buluşturdu. Her gün başka bir mahallede iftar yapıldı. Çamkule ve Yeşilova'da 6-19 Mayıs, 20 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında ise Kızılay Mahallesi'nde sabit iftar sofraları kuruldu. Kızılay Mahallesi Tarlabaşı'nda ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlara tencere usülü yemek dağıtıldı.

İlki Büyükpark'ta gerçekleşen buluşmalarda Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da vatandaşların yanında yer aldı. Yemek dağıtıp iftarını mahalle sakinleri ile birlikte yapan Başkan İduğ, "Ramazan Ayı boyunca dayanışma ruhunu Bornovamızda en üst noktada yaşattık. Birlik ve beraberliğimizin her zaman devam etmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın Bayramını kutluyorum" dedi.