GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
18 Şubat 2016 Perşembe 11:31

Bornova'da fiziki projeler 2016'da da hız kesmiyor

Bornova Belediyesi kültür yatırımları konusunda atağa geçti. Geçen ay Atatürk Mahallesi’nde Kültür Merkezi temeli atan Bornova Belediyesi Pınarbaşı’nda yapmayı planladığı Kültür Merkezi hazırlıklarına da başladı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Atatürk Mahallesi Kültür Merkezi inşaatı başladı. Pınarbaşı Kültür Merkezi’nin temelini Haziran ayında atmayı planlıyoruz” dedi.

Bornova Belediyesi 2016 yılında da fiziki projeleri hayata geçirme konusunda hız kesmiyor. Geçen ay temeli atılan Atatürk Mahallesi Kültür Merkezi’nden sonra Pınarbaşı Kültür Merkezi’nin de proje aşaması tamamlandı.  Haziran ayında temellerinin atılması planlanan Pınarbaşı Kültür Merkezi 1000 metrekarelik alana sahip olacak ve çok amaçlı olarak hizmet verecek.

Atatürk Mahallesi’nin yeni Kültür Merkezi Yaz’a hazır
Bornova Belediyesi, Atatürk Mahallesi sakinlerinin heyecanla beklediği Kültür Merkezi’nin temelini yoğun bir katılımla attı.  1575 metrekare inşaat alanına sahip olan Merkez, yaz aylarının başında bitirilip hizmete açılacak. Atatürk Mahallesi Kültür Merkezi’nde 350 ve 280 kişilik iki çok amaçlı salon yer alacak. Merkez’e otopark da yapılacak.

Her yere eşit hizmet
İlçenin her noktasında proje ve hizmetler ürettiklerini vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Vatandaşlarımızın ve özellikle de çocuklarımız ve kadınlarımızın en iyi şekilde faydalanabileceği yeni alanlar oluşturuyoruz.

Hiçbir ayrım yapmadan 45 mahallemize hem fiziki, hem sosyal anlamda eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bu hizmetlerin tamamını vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda belirliyoruz. Ortaya koyduğumuz projeleri de stratejik planımız doğrultusunda hayata geçiriyoruz. Amacımız ilçemizde yaşam kalitesini daha da arttırmak. Projelerimizin bir an önce hayata geçmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.