GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
11 Kasım 2021 Perşembe 12:26

Bomba iddia, Süleyman Çakır geri dönüyor

Bir dönemin en popüler dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Tam anlamıyla bir ekran efsanesi olan Kurtlar Vadisi serisinin Süleyman Çakır ile geri döneceği iddia edildi.

Altı sezonluk uzun maratonunu devam ettiren ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) uzun bir aranın ardından 7. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyordu.

Fakat başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölümünü bekleyen izleyiciler bir sürpriz yaşadı.

Günlerdir tanıtımı yapılan dizi, yeni bölüme dakikalar kala yayından kaldırıldı ve onun yerine ''Baba Parası'' adlı film yayınlandı. ATV tarafından veya dizinin yapım şirketinden resmi bir açıklama gelmezken dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ve yönetmen Onur Tan'dan kötü haber geldi. 

Oktay Kaynarca ve Onur Tan, sosyal medya hesaplarından hayranlarına teşekkür ederek EDHO'nun bittiğini belirten veda paylaşımlarında bulundu.

Şimdi ortaya atılan iddialardan en ağır basanı  gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu Oktay Kaynarca'nın, bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği "Süleyman Çakır" karakteri ile yeniden geri döneceği yönünde... Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır'ın, Polat Alemdar ile karşılaşmadan önceki hayatının yansıtılacağı dizide, birçok ünlü oyuncunun rol alacağı da ortaya atılan iddialar arasında...

Süleyman Çakır (Oktay Kaynarca) ile ilgili bir diğer bomba iddia da bu yapımın sinemaya taşınacağı yönünde. Oktay Kaynarca'nın Süleyman Çakır karakteriyle ekranlara döneceğinin dillendirilmesinin ardından sevenleri, Kurtlar Vadisi'ni ve Süleyman Çakır'ı Twitter gündemine sokmayı başardı.

Kurtlar Vadisi hayranları, Twitter'da "#ÇakırlıKurtlarVadisiYeniden" etiketiyle binlerce paylaşım yaparak etiketi gündemin ilk sıralarına yerleştirdi. Binlerce yorum yapılan etiket heyecan yarattı.