GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Temmuz 2016 Cuma 08:21

Böke'den 'özel' bir ziyaret: Bornova'ya tam not!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret ederek Bornova Belediyesi’nce hayata geçirilen Gençlik Merkezi ve Down Kafe gibi örnek projeleri yerinde inceledi.

Hayata geçirdiği projelerle Türkiye’deki örnek belediyelerden olan Bornova Belediyesi, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’den de tam not aldı. Böke, ilk olarak Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel, Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ve CHP Bornova İlçe Yöneticileri de katıldı. Selin Sayek Böke ve beraberindekiler daha sonra Başkan Atila ile birlikte Büyük Park içinde bulunan Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi’ni ve Down Cafe’yi gezdi.

- BORNOVA'DA İYİLİK BÜYÜYOR: DOST MARKET'İN YENİ DURAĞI...

Gençlik Merkezi’ni çok beğenen Genel Başkan Yardımcısı, üniversite öğrencilerine sağlanan imkanları çok beğendi. Böke merkezde CHP İl Başkanı gençler ve Alaattin Yüksel ile masa tenisi de oynadı. Daha sonra Down Kafe’yi ziyaret eden Selin Sayek Böke, kafede çalışan down sendromlu gençlerle bir süre sohbet etti. Genel Başkan Yardımcısı, down sendromlu gençlerin sosyalleşmesine katkı sağlayan Down Cafe projesini hayata geçiren Başkan Atila’yı tebrik etti.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’nin ziyeretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Atila, Bornova’nın Türkiye’de marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurgulayarak, gösterdiği ilgiden dolayı Böke’ye teşekkür etti.