GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
23 Kasım 2021 Salı 12:34

Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının etkileri devam ediyor

Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının etkilerinin devam ettiği 22-28 Kasım haftası gökyüzüne göre bu hafta hangi gün hangi temalar öne çıkıyor? Astrolog Aslıhan Doktoroğlu 22-28 Kasım haftasını yorumladı.

22 Kasım haftasında Boğa burcundaki Ay tutulmasının etkilerini hissetmeye devam edeceğiz. Özellikle pazartesi günü daha yoğun etki alabiliriz. Yine de bir sonraki hafta gerçekleşecek Güneş tutulması öncesinde, biraz mola verdiğimiz bir hafta olacak diyebiliriz.Hafta genelinde eski konularla ilgilenmek, bazı tamamlanmalar, bitişler yaşamak mümkün.Gökyüzünde Akrep enerjisinin ağırlığı azalacağından, olaylara daha iyimser ve rahat bakacağız.

22 Kasım Pazartesi Güneş Yay burcuna geçecek. Şimdiden tüm Yaylara keyifli, mutlu yaşlar diliyorum. Pazartesi, akşam saatlerinde duygu iniş çıkışlarını fazla yaşayabiliriz. 23 Kasım Salı problemlere kalıcı çözümler geliştirme fırsatımız olacak.

24 Kasım Çarşamba iletişim gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve 13 Aralık’a kadar burada ilerleyecek. Merkür Yay burcundayken inanma ve inandırma isteğimiz artar. Fikirlerimizde fanatikleşme, ön yargılı olma eğilimimiz olur. İletişim şekli daha kendinden emin, iyimser, neşelidir. Bilginin, gerçeğin peşinden gitme güdümüz fazladır ama detaylara çok da özen göstermeyebiliriz. Bu sebeple odaklanmamız gereken işlerde ve ayrıntıların öne çıktığı durumlarda zorlanabiliriz.

25 ve 26 Kasım’da kendimizi daha çok ortaya koyma isteğinde olabiliriz. Perşembe eski sorunları çözümlemek mümkün. Cuma ise yanılmaya, yanıltmaya yakın olabiliriz. Daha objektif davranmaya dikkat edilmesi gereken bir gün.

Hafta sonu elimizdeki işlere karşı titiz ve dikkatli hareket etmeyi tercih edeceğiz. Düzenlemelere, temizliğe ya da detoksa öncelik verebiliriz. Pazar akşamı da niyetler, dualar için gökyüzünde güzel bir açı olacağından düşüncelerimize, isteklerimize odaklanabiliriz. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)