GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
14 Ağustos 2018 Salı 12:53

Bodrum'da büyük av: Delican öyle bir balık çıkardı ki...

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Most Bodrum Sportif Balık Turnuvası’nda iş dünyasının ünlü isimleri yarıştı. Yarışmanın en büyük balığını Bülent Delican ve ekibi tuttu. Delican’ın 118 kg’lık balığı rekor kırdı

EGEDESONSÖZ- Bu yıl 3.sü düzenlenen Most Bodrum Sportif Balık Turnuvası, Yalıkavak Marina'nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Turnuvaya bu yıl 35 büyük balık teknesi katıldı. İki gün süren turnuvada ünlü iş adamları kıyasıya mücadele ederken, geçen yıl Turgut Konukoğlu'nun tuttuğu 116 kg'lık rekor balıktan sonra bu yıl yeni bir rekor kırılarak en büyüğü 118 kg olan 8 balık ile toplamda 493 kg balık tutuldu.

Yarışmanın en büyük balığını 118 kg ile Barbarossa teknesinde Bülent Delican ve ekibi tuttu. Delican'ın alığı rekor kırdı. Turnuvada Adil Konukoğlu'na ait Albatros teknesinde yarışan Murat İyriboz ve ekibi, 63 KG ve 83 kg'lık iki balık ile birinci, Shamu teknesiyle yarışan Sinan Kuran ve ekibi 92 kg ve 10 kg'lık iki balık ile ikinci oldu. Cano 1 teknesinde yarışan Hasan Gümüşkesen ve ekibi ise uzun bir mücadele sonrası 93 kg'lık bir balık ile üçüncü oldu.