GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Mart 2016 Pazar 14:34

Binali Yıldırım'dan 3.Köprü hatırası!

Yavuz Sultan Selim adı koyulan İstanbul Boğazı’ndaki üçüncü köprünün son tabliyesi başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere devlet erkanının katıldığı törenle yerleştirildi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İstanbul’un 3’üncü köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün  son tabliyesini yerleştirdi.  Projenin mimarı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, ise belirlenen zamandan hızlı ilerleyen köprü töreni öncesi keyif fotoğrafı yayınladı ve şunları söyledi: Allah başarılarınızın devamını nasip etsin. Tüm ülkemize hayırlı olsun.

İSTANBUL'UN İKİ YAKASI 3. KEZ BİRLEŞTİ
Yapımına 29 Mayıs 2013'te başlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son tabliyesi bugün yerleştirildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte tabliyenin kaynak törenine katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, müteahhitten işçiler için Ramazan öncesi ödenmek üzere 3'er bin lira ikramiye sözü de aldı. Köprünün çevreyollarıyla birlikte bir bütün olarak önümüzdeki ağustos ayında açılması planlanıyor.

İstanbul’un üçüncü köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün son tabliyesi yerleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı törenle konulan son tabliyenin kaynağı yapıldı.

Köprünün girişinde tören öncesinde alınan güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Açılış törenini takip edecek olan basın mensupları ve köprüde çalışan görevliler polis noktalarında tek tek aranarak içeri alındı.

İŞÇİLERE 3'ER BİN LİRA İKRAMİYE
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kaynak töreni sonrası, müteahhitten işçiler için Ramazan öncesi ödenmek üzere 3'er bin lira ikramiye sözü de aldı.

Tören son tabliyenin konulduğu alanın yanında köprü üzerinde yapıldı.