GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
25 Haziran 2020 Perşembe 10:17

Bihter Ziyagil unutulmadı!

Bihter Ziyagil ölüm yıl dönümünün 10. yılında Twitter gündemine girdi. Kanal D'nin efsane tv dizisi Aşk-ı Memnu sosyal medyada bir kez daha gündem oldu. Sosyal medya üzerinden yapılan pek çok paylaşıma konu olan Bihter Ziyagil karakteri, dizinin son bölümünde intihar ederek hayatına son vermişti.

Başrollerini Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre'nin paylaştığı Aşk-ı Memnu, 2008 yılında izleyici buluşmuş ve 24 Haziran 2010'da görkemli bir final ile veda etmişti.
Behlül Haznedar'ın amcası Adnan Ziyagil'in genç eşi Bihter ile yaşadığı yasak aşkın konu edildiği dizinin son bölümü günlerce konuşuldu.
Finalde, Bihter hayatının aşkı Behlül'ün üvey kızı Nihal ile evlenmesine razı olmadı ve intihar etti.
Büyük finalin üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen, dizi izleyicileri Bihter'i unutmadı ve her yıl 24 Haziran'da düzenlenen 'Bihter Ziyagil'i anma töreni' etkinliğinde yine gelenek bozulmadı.
Aşk-ı Memnu izleyicileri bir kez daha #bihterziyagil hashtag'ini TT listesine taşıdı.


 

NEBAHAT ÇEHRE'DEN AŞK-I MEMNU PAYLAŞIMI 

Dizide Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Nebahat Çehre, Beren Saat ile fotoğrafını paylaşıp altına dizinin unutulmaz repliği "Ben bu kadını tanıyorum. Aynı hırs, aynı öfke, aynı ihtiras. Ne kadar babamın kızıyım desende sen benim kızımsın Bihter. Seninle gurur duyuyorum." notunu düştü.(DHA)