GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Ağustos 2023 Çarşamba 13:41

Beydağ Belediye Başkanı Yılmazlar: Avrupa, Kılıçdaroğlu’nu kıskanıyor!

CHP Kiraz İlçe Örgütü tarafından gerçekleştirilen kongrede söz alan Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na istinaden yaptığı açıklamada “pırıl pırıl, tertemiz, Avrupa’nın kıskandığı bir genel başkanımız var” dedi.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- CHP’de seçim sonrası başlatılan ve ilçe kongreleri devam eden kongre süreci hafta içerisinde de ilçelerde devam ediyor.

Bugün Kiraz’da yapılan kongrede Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar’ın yaptığı bir açıklama dikkat çekti. Yılmazlar konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için övgü dolu sözler söyledi. Yılmazlar açıklamasında “Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında güzel başarılı bir seçim çalışması yürüttük. Fakat gerek sosyal medya gerek görsel yazılı basın etkisi ile seçimi kaybettik. Fakat pırıl pırıl, tertemiz, Avrupa’nın kıskandığı bir genel başkanımız var” dedi.

HEDEFİMİZ KÜÇÜK MENDERES’TE 5’TE 5 YAPMAK!
Başkan Yılmazlar sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim Kiraz’da şu an iki adayımız var. İnşallah iki adaydan kim kazanırsa kazansın, bir sonraki dönemde Kiraz’ı da aramızda görmek istiyoruz. Umutsuzluk yok. 100 yıl önce bugün Mustafa Kemal'in başlatmış olduğu çalışma ile biz ilçe, il ve büyük kurultayımız ile yeniden ayağa kalkacağız. Buna Kiraz’dan, Küçük Menderes’ten başlıyoruz. İnşallah büyükkurultay da bunu sonuna getireceğiz. Yolumuz çok engebeli, çok sıkıntılar çekiyoruz. Ancak yılmadan yorulmadan bu işi başaracağız. İnşallah 2024 seçimlerinde Kiraz’ı da yanımıza alarak Küçük Menderes’te 5’de 5 yapmak hedefimiz” dedi.