GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
12 Eylül 2017 Salı 12:18

Bergüzar Korel 'Çeşme pahalı' dedi... Başkan Dalgıç ne cevap verdi?

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, oyuncu Bergüzar Korel’in ilçenin pahalılığıyla ilgili açıklaması sonrasında, “Çeşme’de her keseye ve her ekonomiye göre alan var. Kişisel görüşüdür. Saygı da duyuyorum ama doğruyu yansıtmıyor. Abartı durumu var” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir’in turizm cenneti Çeşme’de her sene baş gösteren pahalılık tartışması bu yaz mevsiminde de gündeme geldi. 

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, sinema ve dizi oyuncusu Bergüzar Korel’in ilçenin pahalı olduğunu öne sürerek yaptığı açıklama sonrasında konuştu.

KOREL: ADIM BAŞI PARA
Korel geçtiğimiz günlerde gazetecilerle gerçekleştirdiği bir sohbet sırasında, “Bu yaz benim için güzel geçti. Ama Çeşme’nin pahalılığından yakınmak istiyorum. Attığınız adım başı para olmuş. Alaçatı özellikle feci bir halde. Ben Afrika’ya da, İspanya’ya da gittim bu sene. Ama oralarda harcadığım parayı inanın Çeşme ile kıyaslayamam. Acayip pahalı bir yer olmuş. Ben eski Çeşmeliyim” açıklamasını yapmıştı.

DALGIÇ: ABARTI DURUMU VAR
Gelişmenin ardından Egedesonsöz’e konuşan Başkan Dalgıç “Abartı durumu var. Saygı duyuyorum ama doğruyu yansıtmıyor” dedi.

Dalgıç, “Çeşme’de her keseye ve her ekonomiye göre alan var. Adım başı para dediğinizde ben yandım o zaman. Çünkü bütün gün Çeşme’yi adımlıyorum diyerek esprisini bile yaptım. Abartı durumu var. Ücretli girdiğiniz plaj da vardır, ücretsiz girdiğiniz alan da vardır. Çok şık butik otelde ekonomik olarak fazla ödeme olabilir. Daha ucuz yemek yiyeceğiniz yer de var, lüks de var. Ben o açıklamaya pek katılmıyorum. Kişisel görüşüdür. Demokrasiye inanıyorsak saygı da duyuyorum ama doğruyu yansıtmıyor” ifadelerini kullandı.