GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Şubat 2016 Cuma 14:40

Bergama mahallelerinde yüzler gülüyor

Bergama Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kadıköy Mahallesi yeni dolmuş durağına, yeni yoluna ve mahalle çocukları ise yeni çocuk oyun grubuna kavuştu.

İZMİR - Mahalle muhtarlarıyla görüşülerek yapılan istişareler sonucunda çalışmalarını hızlandıran Bergama Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kadıköy Mahallesi’ne 1500 metrekare beton parke taştan yol yaptı. Mahalleye ayrıca Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in talimatıyla birde dolmuş durağı kazandırıldı.

ÇOCUKLAR İÇİN OYUN GRUBU
Kadıköy Mahallesine yapılan yol ve dolmuş durağının yanı sıra mahalle çocukları için birde ‘çocuk oyun grubu’ konuldu. Yeni oyun alanlarını çok beğenen çocuklar vakit kaybetmeden oyun oynamaya başladılar.

Çalışmalar hakkında bilgi aktaran Bergama Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Mustafa Tonay; “Başkanımızın talimatıyla mahallelere yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu doğrultuda Kadıköy Mahallesi’nde dolmuş durağı, çocuk oyun grubu ve yol yapımını tamamladık” dedi.

Mahallelerde yapılan çalışmaları daha da hızlandıracaklarını belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Birimlerimiz, İzmir Büyükşehir Belediyesi ilgili müdürlükleri ve muhtarlarımızla devamlı görüşme halinde. Tespit edilen eksiklikleri bir program doğrultusunda planlayarak gidermeye çalışıyoruz” dedi.