GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
6 Mart 2020 Cuma 16:23

Bergama’da cam atık noktaları için harita uygulaması

Bergama Belediyesi sıfır atık projesi ve #2020bergamadaçevreyılı etkinlikleri kapsamında belediye sınırları içinde bulunan cam atık toplama noktalarını dijital harita üzerinde 'Nereye Atayım' uygulaması ile işaretledi.

Sıfır Atık Projesi kapsamında çalışmaların aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Vatandaşlarımız atıkları nereye atacaklarını da bilmeleri sıfır atık bilincinin oluşması için son derece önemli. Harita üzerinde bu noktaları işaretledik. Vatandaşlarımız ikametgahlarına en yakın Atık Cam Toplama Konteynırları'nı rahatlıkla telefon üzerinden aşağıdaki linge tıklayarak görebilecek. Belediyemiz sosyal medya hesapları üzerinden ve web sitesi duyurular bölümünde yayınlanacak olan linge tıklamaları yeterli olacak" dedi.

www.nereyeatayim.com/138/mapPlaces  linki tıklanarak en yakın Atık Toplama Noktası'na rahatlıkla ulaşılabilecek. En kısa sürede diğer atık toplama ekipmanların da (Yağ,Pil, Elektronik Atık,Giysi vb.) uygulamaya eklenmesi için çalışmalar devam ediyor.