GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
27 Haziran 2024 Perşembe 17:55

Benzerlikleri gündem olmuştu… Buluşma gerçekleşti!

Ünlü radyo programcısı Nihat Sırdar ile Buca Belediye Başkanı Görkem Duman arasında yerel seçimlerin hemen ardından birbirleri arasında fiziki olarak benzediklerine dair sosyal medya üzerinden bir sohbet gerçekleşmişti. Başkan Duman da Sırdar’ı Buca’ya davet etmişti. İkili bugün Buca Belediyesi’nde buluştu.

EGEDESONSÖZ – Ünlü radyo programcısı Nihat Sırdar, yerel seçimlerin ardından göreve gelen Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın fotoğrafını paylaşarak kendisiyle Duman’ın fiziksel olarak benzerliğine dikkat çekti ve “Bucalılar’a beni seçtikleri için şükranlarımı sunuyorum” notunu düşmüştü.

Sırdar’ın ifadelerinin ardından Başkan Duman, Sırdar’ı Buca’ya davet ederek, “Güzel kalpli insanlar birbirine benzer... En kısa sürede Buca'da bir araya gelerek bu benzerliğimizi herkese gösterelim” ifadelerini kullanmıştı.

‘GERÇEKTEN DE BENZİYORMUŞUZ’
İkili bugün Buca Belediyesi’nde bir araya geldiler. Belediyedeki buluşmayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Başkan Duman, “Gerçekten de benziyormuşuz” notunu paylaştı. Sırdar ise “Başkana katılıyorum:) (Görüşmemize Buca'nın yeni belediye başkan yardımcısı Üzüm de katıldı)” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Sırdar, Nihat'la Sivrisinek radyo programını bugün Buca'da gerçekleştirdi.