GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
17 Ekim 2023 Salı 15:51

Benekli Ayhan hakkında Valilik'ten açıklama

Sosyal medyada Benekli Ayhan lakabıyla bilinen Ayhan Koç Isparta’da bir grubun saldırısına uğradı. Koç’un Avukatı Şahin Polat, Benekli Ayhan'ın Ankara'da ve durumunun iyi olduğunu açıkladı. Isparta Valiliği de olayla ilgili 2 şüphelinin kimliklerinin tespit edilerek haklarında adli işlem başlatıldığını duyurdu.

Benekli Ayhan lakabıyla bilinen Ayhan Koç, Ankaragücü sevgisiyle kısa sürede fenomen olup kendisine bir takipçi kitlesi oluşturmuştu.

Fenomen bu sefer tatsız bir olayla gündeme geldi. Kendisi Isparta'da 3-4 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Ciddi şekilde darp edilen Benekli Ayhan'ın son durumu ve kavganın detayları henüz bilinmiyor. İşte o anlar:

ISPARTA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA
Isparta Valiliği'nden Benekli Ayhan ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi.

Valiliğin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada saldırganlardan 2'si hakkında işlem yapıldığı, Ayhan Koç'un ise Isparta'dan Ankara'ya otobüs ile geçmiş olabileceği yönünde kaydı bulunduğu bilgisi paylaşıldı.

AYHAN KOÇ'UN OTOBÜS İLE ANKARA YÖNÜNE HAREKET ETTİĞİ TESPİT EDİLDİ
Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bazı sosyal medya hesaplarında, 'Benekli Ayhan' olarak bilinen A.K. isimli sosyal medya fenomeninin darp edildiğine yönelik görüntülerin paylaşıldığının tespit edilmesi üzerine yapılan araştırmada; söz konusu olayın 15.10.2023 tarihinde Isparta il merkezi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldiği ve konuyla ilgili olarak emniyet birimlerimize iletilen bir müracaat ve şikayetin bulunmadığı anlaşılmıştır. A.K. ve olay sırasında yanında bulunan 2 kadın şahsın, saat 03.30 sıralarında taksi ile Burdur'a gittiği, A.K.'nin buradan saat 13.00 sıralarında otobüs ile Ankara yönüne hareket ettiği tespit edilmiştir. A.K.'nin olay sonrası hastane giriş kaydı bulunmamaktadır. Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."