GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
4 Haziran 2019 Salı 11:02

Belediye Başkanı Demirezen: Bayındır bu dönem 30 ilçenin yıldızı olacak!

31 Mart yerel seçimlerinde ipi göğüsleyen Bayındır’daki CHP iktidarını bitiren AK Partili Belediye Başkanı Uğur Demirezen önemli açıklamalar yaptı. Başkan Demirezen, “Bu 5 yıl içinde Bayındır 30 ilçenin yıldızı olacak. Bunu laf olsun diye söylemiyorum” şeklinde iddialı konuşurken ilçenin organize tarım bölgesi, hastane ve üniversiteye kavuşacağının da müjdesini verdi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Bayındır Belediye Başkanı AK Partili Uğur Demirezen, 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte koltuğu Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ufuk Sesli’den devraldı. AK Partili Başkan Demirezen göreve gelmesinin üzerinden 2 ay geçmesi sonrasında önümüzdeki 5 yıl için iddialı açıklamalarda bulundu.

Bayındır’ın bu süreçte üretim bazlı kalkınma hamleleri yapacağını söyleyen Belediye Başkanı Demirezen, “Süslü kelime olarak söylemiyorum ama bu 5 yıl içinde Bayındır 30 ilçenin yıldızı olacak. Bunu laf olsun diye söylemiyorum” mesajını verdi.

HEM İZMİR HALİNİ HEM İSTANBUL HALİNİ BESLİYORUZ
Tarımsal üretim merkezli açıklamasını sürdüren Başkan Demirezen, “İstihdamı, ekonomisi, üretimiyle Bayındır öne çıkacak. Bayındır bir sürü dinamiğin olduğu yer. Havası, suyu, güneşi, tarımı, bitkisel üretimi, çiçekçiliği, hayvancılığı var. Allah’a çok şükür, et diyorsun bizde, süt diyorsun bizde, kiraz diyorsun bizde, zeytinyağı diyorsun bizde… Allah hem iklimi hem havayı hem ürün zenginliğini vermiş. Hem İzmir halini hem İstanbul halini besliyoruz. Domatesi de pancarı da karnabaharı da bizden gidiyor. Sıcak su diyorsun termali de bizde” diye konuştu.

3 MÜJDE BİR ARADA!
Ayrıca organize sanayi bölgesi, hastane ve üniversite müjdelerini de veren Demirezen, “En büyük dileğimiz de tarımsal organize sanayi bölgesi alanına kavuşacağız. Aynı zamanda 150 yataklı hastane sözümüz vardı. Yeri de belli. Onunla ilgili çalışmalar sürüyor. Ayrıca ilçemizde üniversitemiz de olacak” ifadelerini kullandı.