GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Şubat 2016 Perşembe 10:28

‘Bekçi Celal’den belediye başkanlarına uyarı: Affetmem!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi, sosyal medya hesabından Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ı sert şekilde eleştirerek, diğer başkanlarına da uyarıda bulundu!

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - Gaziemir’deki Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Alanı Projesi şantiyesinde bekçilik yaptığı ortaya çıkınca bir anda ülkenin en çok konuşulan ismi olan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu siyaset hamlesi ve kafe işletmeciliğinin ardından bu kez sosyal medya çıkışıyla gündem oldu.

Kuşadası'nda kafe işletmeciliği yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından partili belediye başkanlarını sert şekilde uyardı!

Kılıçdaroğlu, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atalay’ın ilçede Süryanilere ait inşaat projelerini "tatil zaptı" tutanaklarına dayanarak mühürleyip, inşaat ruhsatlarını askıya almasını eleştirdi.

SENİN GİBİ RÜŞVETÇİ BELEDİYE BAŞKANI…
Kardeş Kılıçdaroğlu, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atalay’a sosyal medya hesabından seslenerek, “Ahmet Deniz Atalay ne yapmaya çalışıyorsun? Sizin gibi belediye başkanları CHP’ye zarar veriyor. O yüzden CHP iktidar olamıyor. Önümüzde belediye seçimleri var. Eğer CHP Didim’de kaybederse senin gibi rüşvetçi belediye başkanının yüzünden olur. Aklını başına al Ahmet Deniz Atalay…” ifadelerini kullandı.

YANLIŞ YAPAN BELEDİYE BAŞKANLARINI AFFETMEM
Atalay üzerinde diğer CHP’li belediye başkanlarına da seslenen Kılıçdaroğlu, “Yanlış yapan belediye başkanlarını affetmem. Bazı belediye başkanları yakın takibimde… Her hafta genel merkeze rapor veriyorum. Didim Belediye Başkanı gibi olmayınız. Tüm belediye başkanların başarılar dilerim” dedi.