GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Temmuz 2018 Pazartesi 11:58

Bedelli için Kaliforniya Solucanı’nı satılığa çıkardı!

Bedelli askerlikten yararlanmak isteyen çok sayıda vatandaş 15 bin liralık ücreti elde etmek için ilginç bir yola başvurdu. Aralarında İzmir’in de bulunduğu çeşitli illerden vatandaşların sahibinden.com’a verdiği ilanlarda değişik pazarlama stratejileri dikkat çekti.

Doğan BULUT/EGEDESONSÖZ- Türkiye’de 24 Haziran seçimlerinden sonra hükümetin gündeme aldığı bedelli askerlik yasası komisyonda görüşülüyor. Bir yandan gün tartışmaları yaşanırken yasanın kabul edilmesine ise kesin gözüyle bakılıyor.

Yasadan faydalanmak isteyen milyonlarca yurttaşın gözü kulağı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM)…
Çok sayıda vatandaş, haktan yararlanmak için belirlenen 15 bin TL’yi sağlamak için Türkiye’nin çeşitli illerinde ilginç bir yola başvurdu. Araç ve emlak alım-satımı başta olmak üzere çok sayıda ilanın yer aldığı sahibinden.com adlı internet sitesinde bedelli askerlik için ilanlar göze çarptı. İzmir’den de birçok vatandaşın bu yola başvurduğu gözlendi.

Akademisyen, esnaf, öğrenci ve çeşitli meslek grupları ile toplumun birçok kesiminden gelen ilanlarda ev, araba, hayvan, vasıta, iş makinası gibi ilginç pazarlama hamleleri ön plana çıktı.