GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
4 Temmuz 2022 Pazartesi 13:07

Bayraklı'da öğrencilere ‘sınav’ desteği!

Bayraklı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan gençlerin lise ve üniversite sınavlarına hazırlanırken kullanabileceği 87 kalem (48 bin 406 adet) yayın alım işi için ihaleye çıkma kararı aldı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Açtığı kreşler ve etüt merkezleri ile okul öncesi, liseye hazırlık ve üniversiteye hazırlık için çocuklara destek veren Bayraklı Belediyesi, 2022 yılında düzenlenen sınavların geride kalmasının ardından yeni bir ihaleye çıkma kararı aldı.

Özellikle son dönemlerde artan kağıt maliyetleri ile sınavlara hazırlanan öğrencilerin test kitaplarına ve konu anlatımı kitapçıklarına erişiminin zorlaştığı haberleri sık sık medyada yer alırken, 2023 yılında gerçekleştirilecek olan sınavlar için de Bayraklı Belediyesi çalışmalarını başlattı.

İHALE ÇIKILACAK
Yeni dönem için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, 2023 yılında ilçe sınırları içerisinde yaşayan gençler için 87 kalem (48 bin 406 adet) yayın alım işi alımı ihalesine çıkacak. 19 Temmuz günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek ihale açık arttırma usulü ile yapılacak.