GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Ocak 2019 Çarşamba 13:35

Bayraklı'da Erzurumlular 'Özer' dedi!

Ege Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu; CHP'nin 4 Şubat'ta toplanacak PM'sinde belirlenmesi beklenen Bayraklı Belediye Başkan Adaylığı için Kerim Özer'i işaret etti. Federasyon Yönetim Kurulu Adına bir açıklama yapan Genel Başkan Muzaffer Okumuş; Bayraklı Belediye Başkan Adayı Adayı Kerim Özer'in aday gösterilmesi halinde arkasında olacaklarının güvencesini verirken, bu desteklerinin sadece hemşerilik bağına değil, liyakata da dayandığını  söyledi.

Ege Erzurum Dernekleri Birliği Federasyon Yönetim Kurulu Adına bir açıklama yapan Genel Başkan Okumuş; sadece Bayraklı Erzurum Dernekleri Federasyonu çatısı altında 18 aktif dernekleri olduğunu belirttiği açıklamasında; " Biz Erzurumlu'lar İzmir'e göç ettiğimizde ağırlıklı olarak Bayraklı'yı mesken tutmuşuz. Bu ilçe hemşerilerimizin karnının doyduğu, yaşadığı yer ve bizim için çok önemli. Kerim Özer; içimizden biri olduğu kadar siyasi hoşgörüsü, kucaklayıcı tavrı ve belediyecilik deneyimi ile Bayraklı gibi önemli bir ilçeyi taşıyabilecek güçtedir ve milliyetçi  tabanımızı bizim de kefaletemizle sandıkta ikna edebilecek bir profildir. Biliyoruz ki, Bayraklı'nın hakkını vermek için karınca gibi çalışacaktır. Dişini tırnağına takarak hizmet üretecektir. Siyasi ve mesleki geçmişi, insani duruşu ile hizmet adamı olduğu sabittir.   Adaylığının açıklanmasını bekliyoruz ve sonuna kadar arkasında olacağımızı deklare ediyoruz." diye konuştu.

Özer iki kere hemşeridir...
Kerim Özer'i " iki kere hemreşimizdir."  diye tanımlayan EGE-ER-FED Genel Başkanı Muzaffer Okumuş; sözlerini şöyle sürdürdü; " Yönetim kadrolarımızda da görev alan ve bizlerle bağını hiç sözde bırakmayan Sayın Kerim Özer; aynı zamanda iyi bir Bayraklılı'dır. İlçeyi tanır, sorunlarını bilir. Hem toprağımızın hem yaşadığımız yerin yani Bayraklı'nın yetiştirdiği bir değerdir. Bilindiği üzere; Erzurumlular olarak milliyetçi ve muhafazakar bir çizgimiz vardır ve tercihimiz genel itibari ile sağ partilerdir. Hatta, bu çatılarda aktif siyaset yapan önderlerimiz olmuştur, olmaktadır. Ancak; inandığımız takdirde hizmet etme

beceri ve potansiyeli  ardına düştügümüz, desteklediğimiz farklı çatıların siyasetçileri de olmuştur. Kerim Özer, bugün bunlardan biridir. Ve biliyoruz ki; sadece biz Erzurumlular için değil, kendi partisi ve İzmir için de değerli bir isimdir."Gözümüz CHP Genel Merkezi'nde...
Yaklaşan 2019 Yerel Seçimleri'ni çok önemsediklerini belirten Başkan Muzaffer Okumuş; İzmir ve Bayraklı'daki Erzurumlular olarak Özer'e destek kararlarını daha önce de dile getirdiklerini ve gözlerinin CHP Genel Merkezi'nde olduğunu söyledi. Okumuş; " Değerlendirmelerini arzu ettiğimiz hususlar şunlardır; Kerim Özer'e görev verilmesi halinde üyelerimizle sadece sandığa giderek değil; güven ve inançla özellikle muhafazakar kesimlerin yaşadığı mahallerde de bizzat alana çıkarak çalışacağız. Çünkü, kendisi bunu sonuna kadar haketmektedir. Seçilmesi halinde de Bayraklı'yı ayrımsız sırtlanacak ve kimsenin yüzünü kara çıkarmayacaktır. Aksi halde; Bayraklı gibi önemli bir merkez ilçeyi;  şaibeli, tartışmalı bir isme teslim etmeme konusunda kati bir duruşumuz söz konusudur. Diliyoruz ki; CHP Genel Merkezi; her şeyden önce kendi emektarı olan; Bayraklı ve İzmir açısından ise denge unsuru olabilecek Kerim Özer'i aday göstererek yerinde bir karar verir." diye konuştu.