GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
21 Şubat 2018 Çarşamba 09:34

Bayındır Belediyesi Korosu'ndan müzik ziyafeti

Bayındır Belediyesi Türk Müziği Korosu sezonun ilk konseri için Bayındır Belediyesi Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Bayındır Belediyesi Türk Müziği Korosu verdiği konser performanslarıyla herkesin beğenisini kazandı.Koroya yoğunb ilgi vardı. Sunuculuğunu Aşkım Özkan’ın yaptığı konserde Bayındır Kaymakamımız Mehmet Ali Öztürk, Belediye Başkanımız Dr. Ufuk Sesli, Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimiz de dinleyenler arasındaydı. TRT sanatçısı Şef Selim Gönüldaş yönetimindeki koro geceye, Saadettin Arel’in Mini Mini Bir  Nihavend Peşrevi ile başladı. Koro, beraber ve solo şarkılar ile yaklaşık üç saat boyunca dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Gece hep beraber söylenen Onuncu Yıl ve İzmir Marşları ile bitti. Etkinlik kulaklarda tatlı bir tını ve gök kubbede hoş bir seda bırakarak sona erdi. Konser bittikten sonra Şef Selim Gönüldaş, Sunucu Aşkım Özkanve saz ekibine çiçek takdim edildi. Koro üyeleri de Belediye Başkanımız Dr. Ufuk Sesli’ye katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek verdi. Belediye Başkanımız Dr. Ufuk Sesli yaptığı konuşmada Şef Selim Gönüldaş, orkestra üyeleri ve Bayındır Belediyesi Türk Müziği Korosu’na teşekkür ederek “Göreve geldiğimiz günden beri sosyal kültürel etkinliklere önem vererek ilçemizi bu yönden de kalkındırmaya çalıştık. Türk Müziği Koromuz bu alandaki en önemli çalışmalarımızdan oldu. Bugünkü konser de ne kadar güzel bir çalışma olduğunun ispatı oldu. Gerek koristlerimizin heyecanlı ama başarılı performansları gerekse seyircilerimizin ilgisi çok ile çok güzel bir etkinlik yaşadık. Umut ediyorum ki sizlerin de desteği ve ilgisi ile bundan sonra daha çok konserde beraber olacağız” dedi.