GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
15 Ocak 2017 Pazar 13:20

Başkanlar’dan ‘Kahraman’ı maskeli anma: Hepimiz Fethi Sekiniz!

İzmir adliyesine yapılan saldırıda kahramanca çatışarak şehit olan Polis Fethi Sekin Göztepe-Denizlispor maçında da unutulmadı. Bornova Başkanı Atila ve Göztepe Başkanı Sepil’in bulunduğu protokol tribününde herkes kahramanın maskesini taktı.

EGEDESONSÖZ – İzmir Adliyesi’ne gerçekleştirilen terör saldırısında büyük bir kahramanlık örneği göstererek teröristlerle çatışan ve şehit olan polis memuru Fethi Sekin Göztepe-Denizlispor maçında da anıldı.

Göztepeli taraftarlar ikinci yarının ilk maçında Bornova Stadı'nı doldurdu. Yaklaşık 5 bin sarı kırmızılı futbolsever karşılaşmayı izlerken, 200 kadar da Denizlispor'a gönül veren kale arkasında hazır bulundu. 

Tribünlerde taraftarlar protokolde de başkanlar Fethi Sekin maskesi taktı. Bornova Belediye Başkanı Atila ile Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de tribünde ‘Kahraman Polis’in maskesiyle yer aldı ve “Hepimiz Fethi Sekiniz” mesajı verdi.

Taraftarlar ayrıca "Şehitler ölmez vatan bölünmez" tezahüratı yaptı. Maraton tribününde "Burası İzmir. Ne Hasan Tahsin'le ne de Fethi Sekin'ler biter" pankartı açıldı.  Maçtan önce İzmir Marşı da çalındı. Statta, üzerinde Fethi Sekin'in fotoğrafı bulunan ''Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için'' ve "Burası İzmir, ne Hasan Tahsinler, ne de Fethi Sekinler biter" yazılı pankartlar asıldı.

Müsabakayı Sekin'in 3 çocuğundan biri olan Zeynep Dila da takip etti. Karşılaşma Denizlispor'un 4-2'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Denizlispor'un son golünü kaydeden Andre Moritz, golden sonra İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in maskesini taktı. (Haber servisi, AA, DHA)