GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Ocak 2017 Pazartesi 13:03

Başkan yolda kalan vatandaşın arabasını ittirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yoğun kar yağışı sebebiyle zor anların yaşandığı Susurluk-Bandırma yolundaki kar temizleme çalışmalarını yerinde takip etti. Vatandaşlara yardım eden Başkan Uğur, yolda kalan bir aracı itekledi, bir araca da antifiriz takviyesi yaptı.

EGEDESONSÖZ- Cumartesi gününden bu yana Balıkesir'de devam eden kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçe ve kırsal mahallelerde kar ile mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Bugün devam eden kar yağışı Susurluk-Bandırma yolunun kapanmasına neden oldu. Büyükşehir ekipleri kar temizleme çalışmalarının ardından başlayan yolun kontrollü olarak açılması sağlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Susurluk-Bandırma yolundaki çalışmaları bizzat yerinden takip etti. Başkan Uğur, yolda kara saplanan Erhan Aslan isimli vatandaşın arabasını itekleyerek tekrar trafiğe girmesine yardımcı oldu. Yine yolda kalan Mehmet Ersan isimli yurttaşa yardım eden Ahmet Edip Uğur, araca antifiriz takviyesi yaptı.